Снимка: БГНЕС
Пътни строители излизат на четвърти национален протест. Този път той ще е с тежка техника на жълтите павета в София.
 
Организаторите от браншова камара „Пътища” настояват регионалния министър Виолета Комитова да си подаде оставката. Исканията им влючват и конкретни действия по разплащането на дължимите суми. Само на една от частните фирми – Автомагистрали „Черно море”, държавата трябва да изплати над 37 милиона лева.
 
Най-вероятно ще се образуват сериозни задръствания. Заявка за участие са дали над 3000 души. 
 
По булевард „Цариградско шосе” до Министерския съвет ще преминат над сто тежки камиона. От полицията в София заявиха, че ще налагат глоби за влизането и паркирането им в центъра на града.
 
 
 
 

Коментари Напиши коментар

99

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 102.Вдигнатия палец може да си го завреш отзад.Точно този палец означава браво,подкрепям.Така комунистите се поздравяват за подкрепа на идеологията им.

98

Анонимен

преди 1 година

На някои много им се иска"сънят"в герберската люлка да продължи до без край.Но когато се събудят,ще установят,че няма нищо безкрайно.И ще трябва да работят а не само да крадат.

97

Стоян

преди 1 година

До анонимен, защо анонимен така не се изразява гражданска позиция платено било но в последствие паричките изчезват. Служебните са добри в тези фокоси преживяли сме го този филм, НО ЗАЩО ЕДНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОВТАРЯТ ПОСТОЯННО ЕДНА И СЪЩА ГРЕШКА НИМА НЕ ПОМНЯТ СТАРИТЕ МУЦУНИ КАТО РАШКОВ!