Снимка: БГНЕС

Коли са блъснали двама пешеходци при различни инциденти в столицата тази сутрин.

46-годишна жена е била ударена в близост до метростанцията в „Младост-1“. Тя е с черепно-мозъчна травма и е настанена за лечение в болница „Света Анна“, предаде Нова тв.

Още по темата
65-годишен мъж е бил пометен от автомобил, докато чакал автобус на улица „Никола Габровски“. Водачът на возилото е избягал.

Пострадалият е с наранявания по гръбначния стълб и долните крайници. И той е настанен в Окръжна болница.

Коментари Напиши коментар

7

Хоясан

преди 1 година

До до 2Страшно нагло и арогантно се шофира в нашата столица. Ужасно е и не знам защо хората си мислят, че като не дадат мигач на сложни пътни възли като 4-ти км примерно, са се уредили в живота. Или малкият човек му става хубаво като види, че е "прецакал" някой. На цариградско... ограничение 80, с 90 е нормално да се кара, но винаги има някой Бай *** дето присветва, ама на някой ще му светя главата скоро.. арогантни нагли комплексирани човеченца :)

6

до 2

преди 1 година

По ЗДП трябва да спреш и пропуснеш пешеходци на пешеходна. Имаш знак за пешеходна на самата пешеходна и 50 м преди пешеходната имаш знак, че наближаваш пешеходна пътека. Като видиш такъв знак караш по- бавно и с повишено внимание. Това не е цариградско, да караш с 80 кмч.

5

Анонимен

преди 1 година

бягат да, защото пак сме блатото. На запад ако избягаш от местопрестъпление или инцидент ти увеличават присъдата по 2. Просто и лесно, но у Булгаристанаа никой не го е грижа за хората. И после защо имало 2,5 млн избягали от това блато. Ще има, скоро и 3 млн ще станат и ще останат само пенсии и мохиканите. Умираща държава, наследството на ГЕРБ