Снимка: БГНЕС
fallback
Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 71-годишен мъж, който е блудствал с непълнолетно момиче.
 
На 30 август около 20:50 часа в софийския ж.к. "Дружба", в автобус от градския транспорт С.К. е извършил действия с цел "да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление" по отношение на 16-годишно момиче, съобщи Bulgaria ON AIR.
 
Обвиняемият се възползвал от безпомощното състояние - момичето се е разтреперило от страх и се вцепенило, съобщават още от прокуратурата.
 
Подобно престъпление се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години.
 
Установено е, че мъжът е осъждан многократно и предвид криминалното му минало и опасността обвиняемият да извърши друго престъпление, наблюдаващият прокурор е постановил задържане за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража".
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 2 години

Знае ли се истината, цялата истина и само истината? Как е била облечена, гримирана, кой пръв е започнал, кой пръв е заговорил за пари? И, накрая, какво се случи?

21

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

Сексат и градат българския вариант

20

Анонимен

преди 2 години

Гадост! И на мен ми се е случвало многократно като по-малка. По едно време ме беше страх да се качвам в градския транспорт. После започнах да шофирам.

fallback