Снимка: Pixabay
fallback

Семейство от столичния квартал „Люлин“ плаща рекордни сметки за ток, въпреки че от 15 години не използва нито бойлер, нито печка, нито климатик.

Преди известно време Марина Василева получила и последната си фактура за изразходвана електроенергия. От нея научила, че дължи 416 лева.

„Неколкократно съм подавала жалби, включително и до КЕВР. Въртя се в омагьосан кръг, защото до електромера всичко е наред. Не е ясно какво е случва нататък”, сподели тя пред Нова тв.

Oще по темата
Жената разказа още, че в продължение на 15 години е топлила вода в кофи. Зимата слагала храните на терасата, а през лятото готви ястия, които се изяждат на същия ден.

Марина обясни, че се е отказала да ползва електроуреди, защото постоянно гърмят.

От ЧЕЗ обясниха, че няма отклонения в качеството на услугата, подавана към семейството. Специализираните органи трябва да установят дали има кражба на ток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 2 години

няма да имате нищо и ке плащате за всичко. нула емисии, живот на тъмно ама за да има хранилка за чешките пенсии и американските фондове че плащате като попове. аре сега де е пешката. и не забрявайте ваксинката щото те ви мислят доброто. и гласувайте. електронно.

16

зед

преди 2 години

Типична махленска приказка / жалба на някой, който се прави на по-*** от колкото фактически е. Получила последна фактура 416 лева? А предишната фактура от миналия месец платила ли я е или тези 416 са със натрупване и лихви, защото от години не си паща тока? Да публикува показанията на електромера на първо число от всеки месец за последната година, а също и получените фактури и всичко ще стане ясно.А така... вай-вай-вай искат ми 416 лв, а аз дето крада ... мълчание

15

Гошо

преди 2 години

До Анонимен 18"от 15 години не използва нито бойлер, нито печка, нито климатик."Както виждаш така е, води съвсем природосъобразен начин на живот и най вече не допринася за глобалното затопляне и климатичните промени Истинска зелена жителка на майката Земя Ако всички са като нея въглеродните емисии не само ще са 0 ами ще станат отрицателни За това от Брюксел веднага да въведат такива тарифи за всички

fallback