fallback

Мобилните пунктове за имунизация срещу Ковид 19 работят и този уикенд. В столицата, освен в паркове и молове, имунизационни пунктове има и в различни квартали. За първи път такъв пункт е разкрит в "Кремиковци".

Oще по темата
Кабинетът е оборудван с цялата техника, 25 души са преминали до обяд днес, а той продължава работа до 18.00 ч.

"Доста искат от ваксината на Johnson & Johnson, има към всички ваксини интерес, но основно към еднократната доза, интерес има основно при тези между 35-40 г.", казаха медиците, работещи в пункта.

Здравните експерти отчитат, че ваксинацията изостава, което може да да доведе до ръст на заразените.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 2 години

Няма да се зачудя, ако на всяко клекало на градския *** дебне мини пункт за вакса !

39

Имам чувството,че

преди 2 години

Колкото по-интелигентен е човек,толкова е по-изпростял и вярва на тези болняци,странно как високоинтелиджънсите философстват,че са прави,сякаш Някой на тях им забранява да се бодват! Ами който иска да ходи до мобилната сергия! Ще получи сладолед за послушанието в името на системата и науката! Живи здрави всички,кой както иска така да прави. Всеки си има глава и право на избор! Но защо трябва да ме карат мен примерно и да ме дискриминират? Да ама НЕЕЕЕ! Точка.

38

До 43

преди 2 години

Те хапчета ще направят като ваксите пич! Разчитай на Бог и честните конспиративни хора ,както казват на нормалните човеци! Много бързат нещо ама....Бог има план,а те тези коѝто служат за спасението ни с боцкане не подозират на кого вършат работата! Тука сме за 5 минутки дето се вика,на изпит,но вечността....е за достойните в ИСТИНАТА! Който има очи да види,и уши-да чуе!

fallback