Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Стартира проверка в градския транспорт за носене на маски и редовни пътници.

Повече от час бяха спирани автобуси от линия 56, като за това време бяха написани актове на трима пътници, от които двама без билет, а един - без маска.

Мъжът без маска отказа да даде лична карта за да му напишат акт и се наложи да се намеси полицай.

Глобата за неносене на маска е от 300 до 1000 лв., а за нередовен пътник 30 лв., ако се плати на място или 50 лв за съставяне на акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Васил И. Кунчев

преди 2 години

До LevskiМаска - знак за висока култура в обществото и знак, че си чел и разбрал какво е Ковид и зараза и се стремиш да не се заразиш и да не заразиш хората около теб.Без МАСКА - знак за ниска култура, незачитане на чуждото здраве и човек, на който не му пука за нищо - *** и социален ***.П.П. Срам ме е да се нарека човек, като ви гледам глупостите и ми е жал за човешката раса.

34

Анонимен

преди 2 години

Берлин, 1942 г. Проверка в градския транспорт кой е евреин, кой ариец, и дали евреите носят жълти звезди на реверите си.София, 2021 г. Проверка в градския транспорт кой е с маска, кой без маска и има ли антиваксъри. Догодина - всички антиваксъри ще бъдат... настанявани в изолационни... ааа тоест концентрационни лагери. Това с цел да не разпространяват заразата де, вие да не си помислите нещо!

33

Факт

преди 2 години

На тези снимки почти всички са без маски, вкл. и проверяващите. Маска, която не покрива носа и устата, означава, че човека е без маска. наситина без маска някъде по лицето, са от онези привилегировани платени избиратели на ГЕРБ.

fallback