Снимка: Pixabay
fallback
Служители на сектор "Наркотици" в СДВР са задържали 27-годишен мъж, разпространявал дрога. Наложена му е мярка "задържане под стража" за срок до 72 часа, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Полицаите от СДВР предприели вчера акция за противодействие на разпространяването на наркотици. Служителите задържали дилъра и двама негови клиенти близо до столицата в момент на покупко-продажба на наркотични вещества. 
 
При последвалите процесуално следствени действия, у клиентите били намерени и иззети седем полиетиленови сгъвки с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прах, а от жилището  на продавача - множество полиетиленови пликове с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прах. Резултатът от назначената експертна справка показал, че иззетите вещества са 26,44 грама марихуана и 78,36 грама амфетамин. 
 
След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура, 27-годишният мъж е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка "задържане под стража" за срок до 72 часа. Двамата клиенти са разпитани като свидетели и освободени. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 2 години

Този *** вече си мисля че е от сайта , не може под всяка статия 1вия или 2рия коментар винаги да е негов.

10

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Нали знаете дюнерите срещу "Попа" в София? Ей тия гадове арабски бяха първите дилъри на дрога в София. Бяха в съюз с обия ненужници скинарите. Лека им пръст на ДаниБилянето,Десинка...на десетките мои верни прияели,умрели млади,заради семитската арабска мафия ! Попитайте ченгетата по колко пари получаваха за да мълчат ред убийствата на тия велики млади хораот София. Да,точно тияараби отдюнерите срещу Попа са виновни и за склоняване куъм проституция на девойки,дрогирани против волята им.Мъстъ !

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 каква ти леля, направо баба.

fallback