Снимка: БГНЕС
fallback
Полицията в София разследва сигнал за инцидент в жилищен квартал в София. Около 22.30 ч. в сряда в полицията е постъпила информация за скандал в жилище в квартал „Дружба 2”, последван от евентуална стрелба, съобщават от МВР. 
 
Към мястото са насочени екипи на Осмо РУ за изясняване на ситуацията. В апартамент в блок 317 е открита 41-годишна жена в нетрезво състояние, която е дала противоречива информация.
 
От полицията обясняват, че към този момент оръжие не е открито и не са получени данни за пострадали хора. 
 
Действията по изясняване на всички факти и обстоятелства по случая продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

пияница мистик

преди 2 години

До 2 === "я сега ни обясни какво общо има президента с една пияна жена е някакъв си там панелен апартамент, някъде в шопето?"............Ами каквото има Бойко Борисов за всичко което става в България, според вас, комунистите :))) *** чети другите статии и ще се убедиш, че съм прав. А такива статии изобщо не трябва да се пускат. Че то такива случаи има сигурно по 100 на вечер

4

До Анонимен 2

преди 2 години

Остави го номер 1...............за такива като него за всичко е виновен Радев...........знаем ги тия откачалки като него!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Скарали се двама за една жена..................не могли да я разделят.........и тя милата се напила от мъка!!!Това да не е турско-ромски сериал???

fallback