Снимка: БГНЕС
fallback

За стрелба по домашни и улични животни в столичния квартал "Надежда", сигнализират притеснени граждани. Те твърдят, че мъж отстрелва от гълъби до кучета и котки с въздушна пушка от апартамента си.

Стрелецът засега остава неизвестен. Последната му жертва е котка, а хората се страхуват както за собствената си сигурност, така и за тази на децата си, предава БНТ.

Местните жители обясняват, че мястото, което е мишена на стрелеца, е оживено и там всекидневно минават деца.

Често могат да се видят убити гълъби, случвало се да има и стрелба по домашни животни.

Жителите на кв. "Надежда" са подали жалба по случая в полицията и очакват органите на реда да реагират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 2 години

Стрелеца е около 30 годишен. Стреля се от 6 етаж като там където стреля играят деца! За съжаление същият е със криминално минало .Оръжието е пушка със Сериозна скорост и много опасна и за хора. Тази пушка подлежи на уведомление в служба Кос. Инициалите на стрелеца са К.Х . За съжаление бащата на стрелеца парадира със връзка (зам. Началник . 02Рпу.)Бащата на стрелеца също е със криминално минало.Не очакваме развитие на случая.

20

Анонимен

преди 2 години

да се махнат . . . . улиците!

19

Анонимен

преди 2 години

Като няма власт която да обере хищниците от улиците така ще е! Все някой трябва да чисти. Нападнаха ме 2 кучета големи по 30 килограма /на око/. Едва се отървах. Оплаках се веднага в 1-во РПУ. Любезен полицай ми обясни, че не трябва да минавам от там. Или пък да бягам. И така половин час. Напоително обясняваше, че кучетата имат права и да не му създавам главоболия. Спрях да минавам по тази улица. В България и по точно в София властта тормози единствено хората. Фандъкова си гледа кефа и нехае.

fallback