Снимка: БГНЕС
fallback
"Закрихме последното COVID-19 отделение и се молим да не се налага да го откриваме отново", пишат във фуйсбук страницата на лечебното заведение. 
 
В разгара на втората вълна през ноември миналата година болницата преструктурира Втора клиника по ортопедия и травматология в поредното отделение за болни от коронавирус. Начело застана доктор Снежа Бахарова, съобщиха от лечебното заведение.
 
”Лице в лице с тази зараза спасихме много хора. Някой не успяхме, но дадохме всичко, на което сме способни. Бяхме екип за пример", каза Бахарова. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

до славянин

преди 2 години

Не си славянин 100 процента, не си светъл, а си по към тъмната гама, не си измисляй и не подвеждай обществото как ваксинитани "разнасят заразата". Ти не се интересувай от ваксинираните като не си от този контингент, интересувай се за неща които те вълнуват

18

до 7 от славянин

преди 2 години

Ваксинираните не само продължавате да разнасяте заразата, не само продължавате да боледувате, но продължавате и да умирате, и ви питам в такъв случай - защо се бодете с отровите!? Вероятно защото сте с психиатрични проблеми!

17

Адмирации

преди 2 години

Доктор Бахарова е уникален професионалист, които дава всичко от себе си, забравя свободното си време, семейството си за да помага. Пирогов е болница за пример повреме на тази пандемия, къде другаде се правиха безплатни изследвания. След регистрация PCR, скенер, всички кръвни изследвания. Никоя друга болница в страната няма тази политика. Време е и лекарите, и сестрите от Пирогов да отпочинат поне за малко.

fallback