Снимка: БГНЕС
fallback

Верижна катастрофа е станала на "Цариградско шосе" в столицата. В пътното-транспортно произшествие са участвали четири автомобила, пътували в лявата лента в посока "Орлов мост", съобщава Нова тв.

На мястото на инцидента се очаква екип на полицията. Движението в района е затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Психиатър

преди 2 години

На всеки е ясно че шопите са най-нетолерантните и невъзпитани шофьори. Наследено им е още от комунизма когато им втълпиха че са нещо повече

8

Селтикс от Люлин 1

преди 2 години

Добрата новина е, че тези нямат застраховки и сега 4 каруци по-малко на пътя в София. Лошата е че набедените за Шофери, остават в София. Не искат да си ходят. И ще сеят заразни лоши идеи.

7

Анонимен

преди 2 години

Пиша аз ама никой не чете. Бях писал че на сеяндури се издава само разрешително за магарешка каручка и конска такава. Кой им е дал книжките на тези сеяндурчета. Никой ли не им е казал че на мокър път се кара с дистанция най малко две коли и с не повече от 60 км. Щом при сух асвалт разрешената скорост е 80 км не са ли могли да преценят че при мокър ще им трябва много по дълъг спирачен път. Да беше нещо кораво да им го наб.утат ама акъл неможе. Дано да няма невинни пострадали.

fallback