Снимка: БГНЕС
Десетки собственици на гаражи са разгневени заради ремонт на столичната улица "Тимок", съобщи bTV. Някои семейства не могат дори да ползват автомобилите си. 
 
Илия живее на тази улица от 70 години. Радостен е, че улицата най-накрая ще бъде ремонтирана, но се притеснява за качеството на ремонта. 
 
"Една част от предвидените монтажи работи се изпълняват, други се оставят, както са направени преди 50 години", коментира Илия Илиев.
 
Ремонтът е започнат преди седмици, но живущите не са били официално информирани за него. Преди дни плочките са премахнати, бордюрите - разкопани, а колите на хората - блокирани. 
 
"Аз имам личен автомобил, не мога да го използвам. Над 50 коли не можаха да си влязат в гаражите. Би трябвало хората да бъдат информирани", смята Илия.
 
"Ние временно им осигуряваме достъп до гаражите. Извинявам се на гражданите, но няма как да стане за 1-2 дена. На сайта на районната администрация е качено обявление, че започва ремонт", обясни Никола Онов от СО. 
 
Ремонтът не е приключил, но от общината са притеснени, че вече се появяват дефекти, които се отстраняват. 
 
"Имаше криви бордюри, а кривите бордюри са, защото има големи дървета и корените пречат и повдигат настилката и затова ги върнахме за корекция", каза още Онов. 
 
Очаква се ремонтът да приключи до края на месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase