Снимка: БГНЕС
Необезопасени улични стълбове, от които стърчат жици, са в близост до 25-то Oсновно училище "Петър Берон" и на метри от детска площадка в кв. “Лагера”. За тях сигнализира Иво Георгиев, който от два месеца подава сигнали, но без резултат.
 
"Първият сигнал подадох на 4 март. Докато не реших да алармирам чрез вашата платформа „Моята новина” – никой не взе мерки. Това е обичайният маршрут, по който детето ми минава за училище всяка сутрин. Всеки път се притеснявам дали няма да докосне оголен кабел", разказа той в ефира на Нова тв.
 
"Обезопасихме в района около пет стълба. Общо сме реагирали на 680 стълба, които са отчетени в нашата деловодна система. Изпращаме екип, където имаме сигнал. Редовно се прави обход на централни и основни булеварди – особено такива около които има училища и детски градини", заяви Красимир Димитров, директор на Дирекция „Аварийна превенция и безопасност” към Столична община.
 

Коментари Напиши коментар

2

електор

преди 1 година

Новият министър на енергетиката да се залавя за работа, а не с уволнения.

1

Анонимен

преди 1 година

добре бе, Нийчеизтри ми коментара където казах, че щъркелите са напаст от африка, защото сигурно си активист и в синхрон с природатано аз 6 години също бях в синхрон с едни гълъби дето един дьрт миризлив пенсионер хранеше на горния етаж и единството което спечелих от това бе че ми 0сраха балкона и до ден днешен няма чистене дори като оня умря