Снимка: БГНЕС

Възрастната жена беше арестувана на 6 май на метростанция "Овча купел" в София. Тя все още е в 6-о РПУ с мярка за задържане до 24 часа, съобщава БНТ.

Жената беше задържана при влизане в метростанцията. В социалните мрежи се разпространи видеоклип, на който се вижда как тя лежи на земята с белезници и казва, че не знае защо я арестуват.

В коментарите очевидци твърдят, че жената е била пияна. Според момичето, качило клипа, поведението на полицията е било прекалено грубо.

От пресцентъра на столичната полицията обясниха, че тя се е държала непристойно, но не могат да кажат дали е употребила алкохол. Причината за задържането е неспазване на полицейско разпореждане.
 

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 1 месец

В Закона за МВР е записано че - ''пол. разпореждания са задължителни за изпълнение ''Значи полицаят може да ви спре на пътя и да ви разпореди да му дадете 100 лева и вие сте длъжен Законът трябва да се промени и запише че '' ЗАКОННИТЕ пол. разпореждания са задължителни за изпълнение ''

33

В нашия квартал

преди 1 месец

периодично се появява сравнително възрастна жена, не старица, около 60 или малко над 60 г. Тарашува по кофите и когато някой мине покрай нея, псува го или го обижда, или кълне много лошо - за с.м.ърт или за тежко осакатяване. Най-злобна и вулгарна е спрямо деца, девойки и млади жени.Не ми изглежда ***. Няколко пъти я чувах как разговаря с продавачи от които купува нещо, напълно нормално се държи с тях.Така че, има и бабо-лели, които си заслужават по-твърди полицейски мерки.

32

DDD

преди 1 месец

Родната полиция ни гази! Що не накараха да легне някой от стотиците братчеди с десетки висящи дела, които необезпокоявани се разхождат около нас? Комплексари нещ.астни! Едно време най-глупавите и безполезни индивиди ставаха ватмани, а сега - полицаи! 1312!!!