Снимка: Кадър, Нова тв
fallback

Повече от месец работници копаят за да търсят спукана тръба на парното на оживена улица в столичния квартал "Младост" 1, но все още не могат да я открият. След като копаят, те ограждат дупките вместо да ги асфалтират. Заради препятствията се образуват огромни тапи по улицата.

"Решетките заемат половината улица. Не можем да излизаме от гаражите си, не можем да минаваме", разказва пред Нова тв живеещият в района Виктор Хазан.

В тъмното загражденията не се виждат и хората сами слагат съоръжения, с които да предупреждават шофьорите за опасността по пътя. Хората се чудят до кога ще продължава това.

От Топлофикация обясниха, че са локализирали мястото на аварията и обещаха да асфалтират дупките възможно най-бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от ГЕРБ.

12

...

преди 2 години

Епа то топлофикация софия е глобално известна! Сметките за парното са все едно се отопляваш като вместо газ гориш злато или платина! И най-интересното е, че за едни цената на златото е примерно 1000$ на грам но за комшията му, дето живее в съседния апартамент и вратата му се намира на 3 метра от твоята, цената на златото е 1800$ на грам! Та такива ми ти работи по таз територия наричана държава България!

11

Пръстенче

преди 2 години

След повторните избори дупките ще изчезнат и ще потекат реки от мед, злато и сребро.

fallback