Снимка: Facebook
fallback

Лека кола пропадна в зейнала шахта на ул. "Луда Яна" в широкия център на Пловдив и по чудо водачката се отърва само с уплах. Щети по автомобила обаче има, но полицаите изненадаха шофьорката с акт, съобщават от "24 часа".

За инцидента с хлътналата кола сигнализираха от групата "Да спасим парка зад хотел Санкт Петербург" и пуснаха снимки.

След това написаха: "Поредната жертва на Водния проект", тъй като от половин година там се прокарват нови тръби и канализации, а улиците буквално са разкопани.

На място пристигнаха полицаи, за да санкционират водачката на пострадалата кола. Според жители на квартала заради разкопаните улици там често ставали подобни инциденти.

Уплашената шофьорка още повече се притеснила, когато получила акт от полицията. Мотивът бил, че е нарушила пътен знак. Според местни обаче там няма указателни табели.

"Повикахме полиция, за да издаде протокол за инцидента. Вместо това глобиха жената", изумени са очевидци.

Санкцията ще бъде обжалвана в съда. Граждани питат защо не е санкционирана фирмата, която не е обезопасила шахтата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 3 години

Застрахователите само такива актчета чакат. След годинка всички пари са върнати обратно, че даже си и на плюс, остава само разправия та. Трябва да се въведе персонална отговорност. Като се почне от неукия тупань с палката, на който са му измислили дефиницията несъобразена скорост, за да може колкото и да е гламав, да съставя обвинение и вменява вина, та до кмета. Като платят два-три пъти от джоба си и ще се научат.

39

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Това са полицаите, които изписват ,,Ханко брат" вместо ,,Хан Кубрат". И с правилника се справят по същия начин, както с правописа...

38

Анонимен

преди 3 години

Maя Манолова ще оправи нещата

fallback