Снимка: Кадър Нова тв
fallback

От брутално посегателство върху паркирани автомобили се оплакаха жители на столичния квартал "Гоце Делчев". Колите осъмват с жестоко надраскани врати и брони. Потърпевши собственици не изключват да са жертви на психопат, който обикаля нощем. Други, подозират, че са въвлечени във война за паркоместа.

"Някой е отделил доста време, за да направи това. Според съседи извършителят е жена. Разбрахме от тях, че е извадила ножче, сложила си е шапка, тъмни очила и се е опитала да рисува и да твори графити по колата", каза пред Нова тв потърпевшата Дани Лалова.

"Това според мен е човек, който има нужда да се изразява по някакъв начин. Поправката на автомобили би ми струвала около 2 000 лв.", допълни още тя.

Петя Димитрова също е сред потърпевшите. „Не мога да си обясня защо е направено това. Приблизително по 150-200 лв. би ми струвало поправянето на детайл от колата", коментира тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 3 години

Да видят кой е излезнал от лудницааата в последно време в района.

35

Зелю

преди 3 години

Това е местният застрахователен брокер !Много стари автомобили вече не правят каско и брокерчето от района изнемогва. Не му се ходи на работа и предпочита да прави застраховки!Необходимо е да се разбере точно кой е и да се предупреди ПОДХОДЯЩО ! Ако продължи терора се взематбрутални мерки ...и...дотук !

34

дааа

преди 3 години

Пряк резултат от Софийското "благоустройство". Строи се безогледно, гаражи - няма. Следствие - паркира кой къде намери - разбирай навсякъде. Неудобно и за шофьори и за пешеходци. Но има "зони" от които единствената "полза" е че общината прибира пара за да плаща по 5000 лв заплата на общинските съветници да се събират веднъж месечно да пият. Ще се оправим - няма начин.

fallback