Снимка: БГНЕС
fallback
"Задържаният в четвъртък полицай е бил куриер на бутикова дрога – хероин, марихуана и амфетамин. Дирекцията наблюдаваше служителя два месеца, при поредната му доставка беше задържан. Той си беше позволил да осъществява тази дейност дори по време на отпуск и болнични ", обясни директорът на дирекция "Вътрешна сигурност" към МВР Стефан Банков в ефира на Нова тв.
 
Служителят от оперативния състав на Вътрешното министерство беше задържан в столичния квартал "Студентски град". Мъжът е служител в СДВР към 6 РУ. В зависимост от количеството наркотици, той е получавал различни суми, като минималната е била около и над 1000 лв.
Oще по темата
 
В рамките на една седмица от Дирекция "Вътрешна сигурност" задържаха служител от Икономическа полиция в Костинброд, който е взимал подкупи. Арестуваха и жандармерист, обирал жилища в богатите софийски квартали. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Полицай или негодник

преди 3 години

Имаше едно време един такъв филм.

25

Анонимен

преди 3 години

тези освен да разнасят наркотиците за друго стават ли?

24

Анонимен

преди 3 години

Не малко полицаи он всичките видове полиция в България - полицията в РПУ - тата, Гръничната полиция, общинската, съдебната и пр. са опитвали или продължават да употребяват различните видове наркотитични.

fallback