Снимка: БГНЕС
fallback

Подлез в близост до НДК породи недоволство у гражданите, тъй като се е превърнал в градска тоалетна.  В него няма никакво осветление.

Мястото дава убежище на бездомни хора, а на входа на подлеза има дупка, която за да бъде премината трябва да бъде прескочена, съобщава БНТ.

Подлезът се стопанисва от район "Триадица". Извършва се почистване в подлеза периодично. В него има и търговски обект.

Хората предпочитат да използват пешеходната пътека над подлеза.

Обмисля се, подлезът да премине от публично-общинска да премине в частна-общинска собственост. Доклад в тази насока ще бъде подложен на обществено обсъждане и в случай на одобрение депозиран за произнасяне от Столичен общински съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Курти

преди 3 години

Носталгията на кмета по нужника в задния двор на бащината къща, в село Белчин, Самоковско. А всички "компири" от самоковско се изхождат в река Искър. И град София консумира "чистата" му водица. Но тази клоака е огледален образ на жалката душица на "моля другарката".

25

ам бубаджан

преди 3 години

е, де да пикaя?

24

Анонимен

преди 3 години

То имаше обществена тоалетна там до този подлез. Имаше и в градинката на Солунска и Ангел Кънчев, до църквата Свети Георги на Патриарх Евтимий, имаше и на Перловската река в близост до този подлез, имаше между бул. Витоша и 22 гимназия от другата страна на НДК, имаше срещу Народния театър, на Орлов мост, в градинката при Калоян и Графа и къде ли не. Сега човек се чуди къде да отиде, ако му се наложи.

fallback