Снимка: Pixabay
fallback
Арестуваха 44-годишен пласьор на наркотици и 30-годишна негова клиентка непросредствено веднага след сделка за наркотични вещества, съобщи Нова тв. Операцията е проведена на територията на София от криминалисти на ГДНП под надзора на прокурор от Софийска градска прокуратура.
 
Претърсени са автомобилите и на двамата. В колата на жената са намерени 2000 хапчета MDMA (метамфетамин) с общо тегло 364 грама. При процесуално-следствените действия на адреси, ползвани от мъжа, са намерени и иззети 2 г суха тревиста маса, реагираща на канабис, електронна везна и други вещи, имащи отношение към престъпната му дейност.
 
До този момент 30-годишната жена е била с чисто криминално досие, а мъжът е известен на органите на реда с регистрации за грабеж, кражба и унищожаване на чуждо имущество.
 
Двамата са привлечени като обвиняеми за разпространение на наркотици. С решение на Софийския градски съд им е наложена постоянна мярка за неотклонение "домашен арест". Работата по образуваното по случая досъдебно производство продължава под надзора на прокурор от СГП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 години

Българи видители наркомани долни да се субират обаждаи те се на полицията това са малумни същества в период на пандемия правят купони по 4'5 човека нямат акал за жълти стотинки трябва полицията да им забранява збирки и да ги претърсва вечерен час трябва в българия.не трябва да ви е страх българи онаждаите се в полицията постоянно те да се занимават с тях.как може да има пандемия те да се збират да се друсат и да пият алкохол тежки дни идват.

12

Жалко, но факт

преди 3 години

На скоро и аз имах приключения с едни съседи - оказаха се наркомани и си дадох сметка , че наистина е голям проблем, повсеместно и няма оправия. И най-лошото е че за една дозичка и майка си убиват.

11

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с наркомани и дилари лудниците са препълнени с наркомани шезофреници.а сега напоследък на пазара са пуснати мета анфетамини сериозни и спешни мерки трябва да се вземат.видители българи повече от двама *** едно място е ясно какво прават.ърябва кампании да им се обеснява на тези хора какви поражения нанасят наркотиците на мозъка и цялото тяло че отключват при някои шезофрения други умират от рак и стават адски ***

fallback