Снимка: Pixabay
fallback
Раздор между жители на столичния квартал "Младост" след последното нападение от улично куче над 12-годишното дете до училищен двор. Инцидентът се случи до 81-во училище. Проблемът с бездомните кучета в района е отдавна.  
 
Според Ирина Николова причината за такива случаи са бездомните кучета, които са изхвърлени от стопаните си.
 
Тя разказа за едно от кучетата, което живее в специална къщичка в квартала.
Oще по темата
 
"Шоколина е бездомно куче, кастрирана е, социална и спокойна. Живее в тази къщичка, не обикаля квартала и се връща винаги в нея, защото, когато знаят, че си имат такава, кучетата стоят в нея и знаят, че там ще им се донесе храна", каза тя в ефира на Нова тв.
 
"Има обаче и кучета, които са били домашни, но след това са изхвърлени. Те се групират и правят глутници. Това е резултат от недобросъвестни стопани. Според мен такива кучета са нападнали детето", допълни Николова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ЦИНИК

преди 3 години

Кайма с антифриз,или кремвирш със синдром и няаа да има кучета.Ко кучилюбците джафкат бой до посиране.Инак управия няаа !!!

19

Анонимен

преди 3 години

Браво на Николова прави много добър анализ на кучешка психология, въпроса обаче дали всички хора трябва да бъдат психологи, Не, не са длъжни, дори повечето трудно научават дори това от което си изкарват хляба, камо ли да научат нещо странично. И не е редно да търмози тези хора, те без туй си имат достатъчно проблеми, дори с знания които са жизнено важни за тях.

18

Западен Парк

преди 3 години

Разходете се в новия Западен Парк, ремонтиран, прекрасен и красив и....и пълен с кучета колкото магарета и никой не ги връзва, като се затича срещу някой чувам...спокойно то е добро !!!???/ От утре започвам самосиндикална акция , призовавам всички граждани да направят същото, знаете какво имам предвид. Кучкари връзвайте си кучетата да не ревете после. Предупредил съм

fallback