Снимка: Pixabay
fallback
Бездомно куче вчера нападна дете пред входа на 81 СУ "Виктор Юго" в София. Жителите на кв. "Младост" твърдят, че проблемът с агресивните животни е от години и многократно са подавали сигнали в общината, но без резултат.
 
"Бяха три кучета. Детето си говореше спокойно по телефона. Като видя животните, започна да тича, но едното го настигна и го ухапа", разказа една от свидетелките на инцидента пред Нова тв.
Oще по темата
 
"Изпратихме наш екип. Кучето, което е ухапало детето, е заловено. За съжаление, другите две за избягали. На място екипът ни е бил прогонен и заплашван. Апелирам гражданите да подават сигнали своевременно. Днес отново ще извършим проверки и ще потърсим другите две кучета", заяви Веселин Асенов, директор на ОП "Екоравновесие".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Селтикс от Люлин 1

преди 3 години

Жалко, че пострадалото дете не е внуче на набедената за кмет учителка по развален български език.

52

Bozo

преди 3 години

Преди малко оставих на едни агресивни кученца малко кюфтенца да си хапнат... ;) ;) ;) дано не се задави някое със случайно попаднала вътре карфица ;) ;) ;)

51

До Анонимен 49

преди 3 години

До Анонимен 49 извинете, ама явно сте малумни да обвинявате детето, нали се сещате че в момент на паника детето няма време да мисли какво са му казвали родителите, както кучето действа по инстинкт, така и децата действат от инстинкт за самосъхранение. И престанете да обвинявате родителите, виновни сте всички, които храните кучета по улиците. Приберете ги и ги обгрижвайте.

fallback