Снимка: БГНЕС
fallback

Верижна катастрофа предизвика задръстване на "Цариградско шосе" в София.

Пътният инцидент стана след 10.00 часа тази сутрин в посока център, в района на отбивката за бул. "Ситняково" и Телевизионната кула, предаде БГНЕС.

Ударили са се три леки автомобила. Няма пострадали хора, но са нанесени материални щети по колите. На място има патрул на полицията.

Пътните настилки в столицата тази сутрин са изчистени, но продължават да се обработват със смеси срещу заледяване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Кон

преди 3 години

До АнонименВсеки експерт също знае, че на Цариградско има пешеходци, които обичат да пресичат, като прескачат през мантинелата. Също има неграмотни шофьори, които се престрояват като засичат. Предполагам, че това е причината за мелето - престроявал се е някой като блондинка - мигач - 1, 2, 3 - и минава в лентата, пък който се опазил, опазил.

11

Анонимен

преди 3 години

Безопасната скорост за Цариградско шосе е поне 140-160 км/ч, а разрешената е до 80 км/ч. Всеки експерт знае, че при такова разминаване катастрофите се увеличават, но в България няма експерти.

10

Анонимен

преди 3 години

Една от причините за катастрофите по Цариградско шосе е твърде ниската разрешена скорост - само 80 км/ч, за разлика от построяването му в сегашния му вид до 1989 година, когато разрешената скорост беше до 110 км/ч и имаше по-малко катастрофи, при повече коли преминаващи за единица време.

fallback