Снимка: БГНЕС
fallback
"Първо искам да изкажа огромното си съчувствие към близките на загиналото момче, защото аз вече съм преминала през това. Важно е да си гонят целите и да не се доверяват на никой. В цялата тази история вече има политически привкус". Това заяви в ефира на Нова ТВ майката на загиналия на пл. „Славейков” Веселин Петров преди 16 години.
 
Тя допълни, че делото е продължило повече от 9 години и е завършило с оправдателна присъда.
Oще по темата
 
"Нямам думи. Истинският виновник беше само свидетел. Водих ежедневна борба за истината", казва Аделина Свещарова.
 
"74-годишен техник без никаква квалификация бе направил самата система на фонтана. Този който е отговарял за него е бил предупреден, че по него тече ток. Всичко се покри с огромна сила от адвокатите и държавата", казва още майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 3 години

Това е фонтан, за да краси и да е свежо покрай него, ама *** го мисли за басейн и цопва веднага. Но в крайна сметка се оказва един голям фритюрник - докат цопнеш и си изпържен.

23

Анонимен

преди 3 години

да, виновникът е искал "да си набере жица", ама тя била с ток

22

Анонимен

преди 3 години

Така е,и за онзи случай нямаше виновник. В България, нещата просто се случват. Хората си умират, на никой не му пука. Ще кажеш, че сме милиарди, а ние, шепа народ. И въпреки това се избиваме изключитлено качествено. А съдът винаги е на страната на "жертвата" техник или собственик или шеф на обекта, които те горките просто не са винвни, че са накадърни и проявяват престъпна немърливост струвала нечий живот. Не. Виновна е жерртвата, че им е развалила деня и ги влачат по съдилища. Заради инцидент.

fallback