Пътник в градския транспорт в София извади чук и потроши превозното средство. Няма пострадали хора, изпочупени са вратите на автобуса, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Инцидентът е станал в понеделник около 17:20 часа в автобус 280. Пътник започва да крещи на водача на автобуса да отвори вратите. Предполага се, че е пропуснал спирката си. Това обаче не се случва, тъй като превозното средство вече е в движение. 
 
Тогава пътникът става агресивен и рязко дърпа един от прозорците на автобуса и чупи неговия край. След това се прехвърля към втората врата на автобуса, където от раницата си вади чук и нанася материални щети по вратата на превозното средство. Накрая отива вратата на автобуса, която се намира до водача на автобуса, и отново с чук разбива стъклото.
 
Шофьорът прави десен завой по булевард "Г.М. Димитров" и спира на следващата спирка. Водачът успява да натисне паник бутона и да подаде сигнал към диспечерския пункт, а те към телефон 112. 
 
При инцидента няма пострадали хора. Записите от камерите са свалени и са предадени на компетентните органи. Сега автобусът ще трябва да остане в гараж, докато бъдат отстранени щетите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase