Снимка: Pixabay
fallback
Полицаи пострадаха при катастрофа с автомобила им на кръстовище в София, съобщава bTV.
 
Очевидци разказват, че патрулката е минала на червено през кръстовище с включени светлини и звукови сигнали. Шофьор на друг автомобил не е видял полицейската кола и се е ударил в нея с голяма скорост.
 
Шофьорът на цивилната кола е невредим. Униформените са откарани за преглед в Окръжна болница. 
 
По първоначални данни няма тежко пострадали, но материалните щети са сериозни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Интеграл от Хикс 2

преди 3 години

Ушевите пак са тръгнали на частно. Все си мислят, че писаните закони не важат за тях, ама тези на физиката (за тази наука не са и чували) ги касае. Особенно в Град София, където всичко се вижда и коментира. А коментарите за набедените за "полицаи" са: слабограмотни, без трудови навици, мързеливи, крадливи, завистливи............П.С. За толкова са училили........ЧАО

14

Законът

преди 3 години

Чл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно;...(2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение ... задължението да управляват по безопасен начин.

13

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли защо, когато два младопенсиониращи се рушветчийстващи 2лупа, управляващи автомобил без да спазва никакви правила, норми и закони, без колани и говорещи по телефона, катастрофират, се изсипват още петнадесетина двойки шуробадженакорушветчийски лапачи. Сигурно да замитат следите.

fallback