Снимка: БГНЕС

В първото си живо включване в социалните мрежи гимнастичката Цвети Стоянова разказа, че се е разминала на косъм със смъртта, след като автомобил едва не я блъска на пешеходна пътека.

"Ако днес имам честта да съм жива и да съм тук, може би не е случайно. Днес за пореден път Господ ме запази жива в една много тегава ситуация", започна разказа си Цвети Стоянова в Instagram.

"Тръгвам да пресичам на огромна пешеходна пътека. Виждам, че се е засилил автобус и стоя на пешеходната пътека, не тръгвам. Не харесвам хора, които стоят на пешеходната пътека и чакат. Човекът спря, аз тръгнах и понеже съм съвестен гражданин реших да се забързам в пресичането си. Един човек тръгна да изпреварва по трамвайните линии. Спрях и успях да се върна. Човекът наби спирачки, а човекът зад него не можа и го удари. Аз се разминах на косъм, няма и косъм", споделя тя и добавя, че е била в шок от ситуацията.

Гимнастичката разказа, че преди месец тя била от другата страна -като шофьорка и е щяла да блъсне жена на пешеходна пътека. "Извиних й се сто пъти, но не слязох да й кажа нищо, тъй като цялата треперех", разказва гимнастичката.

"Целият лайф е, за да помоля хората да карат по-внимателно на пешеходни пътеки", заявява тя.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tsvetelina Stoyanova 💎 (@malvinkamm)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase