Снимка: БГНЕС
fallback
Заради снеговалежа в София започна извършването на обработки със смеси срещу заледяване по всички трасета на обществения транспорт в районите на Столична община, съобщава в. Монитор .
 
На терен към момента са изпратени 123 снегопочистващи машини. В район "Витоша" се извършва и обработка на основни улици, както и стръмни участъци в кварталите.
 
В планината Витоша се извършва и опесъчаване на двата пътя "Драгалевци – Алеко" и "Бояна – Златните мостове".
 
Градският транспорт за момента се движи при зимни условия по обичайните си маршрути без промяна.
 
От кметството напомнят на всички шофьори да карат с автомобили оборудвани за движение при зимни условия и призовават за внимателно шофиране и със съобразена скорост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Kuncho

преди 3 години

Откъде този модерен снегорин на снимката?!Преди малко на Кблешков мина камион , като в коша имаше човек който с лопата разхвърляше смеси по пътя:)

9

Анонимен

преди 3 години

До Subaru STI WRXИ опела, и нисана със зимни континенталки на 3 години си вървим без никакъв проблем. С предно предаване и съответно 90, и 115к.с. Нямаме малки чишки и комплекси за избиване.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Явно ти е къса паметта за да си спомниш "Батко и братко" при Тройната. Кои "чистеше"и кой раздаваше парите. А Вълка не ББ го пусна да строи в горското на Искър. А е от "многото"свършена работа по време на "Орешарски". Забрави и кои дами бяха "лицето"на "Орешарски"?

fallback