Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Проблем в релсовия път спря метрото по третата линия. Докато се отстрани деформацията на пътя, метрото ще се движи до станция "Театрална" и ще обръща там, а не на станция "Хаджи Димитър", както обикновено.

Вероятно става дума за повдигане или разместване на релсовия път, обясни пред БНТ шефът на столичното метро инж. Братоев.

Oще по темата
По думите му отстраняването на проблема вероятно ще отнеме около седмица. Дотогава за обслужване на пътниците се осигуряват автобуси, които ще се движат в участъка.

Автобусите ще се движат с маршрут - от спирка „Театър София“ на ул.“Професор М. Бичев“, по бул. „Данаил Николаев“, гара „Подуене“, по ул.„Боян Магесник“, под жп. моста гара Подуене, по ул.„Ал. Екзарх“, по ул. „Тодорини кукли“, по бул. „Владимир Вазов“ до автобусна спирка метростанция „Хаджи Димитър“, по ул. „Черковна“, надясно по бул. „Мадрид“ и до спирка „Театър София“ на ул. „Проф. М.Бичев“.

Автобусите ще спират и на спирка ул. „Тодорини кукли“ по линия 120 в посока бул. „Вл.Вазов“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 3 години

Пак са претупали нещата да вземат парите, няма качество няма перфекционизъм, няма качествени хора, има калинки и наши хора. Скапана държава.

26

Анонимен

преди 3 години

ех, Щерю, Шерюдай някоя друга опорка, тия се изтъркахане съм комунист, и комунистите мразя и вас мразя(безплатно)това е влак, вози хора, айде магистралите Му се разпадат ама най-много някоя и друга кола да иде в кукуруза, тука знаеш ли каква беля може да стане?влакове има от двеста години, не може релсите да пропадат от самосебе си, това не трябва да се случвакорупцията убива, не го ли знаеш това?

25

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати.

fallback