fallback

Общ преглед
Край на незаконните гаражи в столичния район „Красна поляна”.

Багер раздробява бетонните клетки, за да бъдат извозени със самосвал.

„Има заповед за премахването на незаконните гаражи. Първите бройки, за които имаме решение, са 83. Така ще се освободи място за зелени площи и за паркиране. Две гаражни клетки освобождават място за три автомобила”, заяви кметът на район „Красна поляна” Иван Чакъров пред Нова тв.

Инж. Румен Полимеров посочи, че някои от незаконните гаражи не се ползват по предназначение и често в тях се съхранявали лични вещи.

Откривани са и крадени автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Анонимен

преди 3 години

Докато не видя да се махат незаконни сараи по морето, няма да се преструвате на правова държава!

84

Краси

преди 3 години

Някой НОРМАЛЕН представя ли си в друга Европейска столица/Рим,Прага,Виена,Варшава,Мадрид..../който иска-да си сложи гаражна клетка пред дома си?Но,там има ред и закони!В РБ не се спазват,защото комунисти и милиционери са превзели трите власти!Поради простотията на избирателите!

83

Реалист

преди 3 години

Ако общината работеше за хората щеше да строи паркинги, а не да подарява подходящите за паркинги терени на мутрите. В София почти нямаше гаражи до преди 15 години, а до преди 30 години София беше добре планирана с достатъчно паркинги на открито, които после мутрите масово застроиха. Да искаш всеки да има гараж в София е все едно да искаш сутрин слънцето да не изгрява, а вечер да не залязва, но се оказва, че има и такива хора.

fallback