fallback

Мокър и заледен път, както и несъобразена скорост са причините за верижната катастрофа на околовръстния път при "Симеоновско шосе".

8 автомобила се сблъскаха, двама души пострадаха, а щетите по автомобилите са сериозни.

Oще по темата
В социалните мрежи бе качено видео, което показва точно момента на катастрофата.

По информация от Спешна помощ пострадали са двама души – жена на 36 години, която е с контузия на главата и съмнения за комоцио, както и мъж на 46 години. Жената е откарана в "Пирогов", мъжът – във ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

222

Краси

преди 3 години

Мно-го сме !Трябва да се разрежда ме !

221

Анонимен

преди 3 години

Този с нисана не му работеха задните светлини. Очевидно караше прекалено бързо и натисна спирачка в последния момент но колата му поднесе и просто се плъзна. Помля задницата на едната кола и подпря другите две пред него. Освен това заради изблъсканата кола запуши дясната лента и това една кола успя да спре, но корсата се наниза в нея. Общо взето нисана в лявата лента причини най-много поражения.

220

Анонимен

преди 3 години

Пътя очевидно е влажен. Повечето водачи не отчитат факта че това удължава спирачния път и трябва да намалят скоростта и увеличат дистанцията. Това да имаш нови гуми и абс помага, ама шофьора не разсъждава няма да може да го спаси. Най-важното са скоростта и дистанцията.Карайте разумно и отговорно!

fallback