Снимка: Pixabey
fallback

Жената, която се опита да обере касата на хипермаркет в София, е била служителка в същата верига. Това стана ясно в Софийския районен съд във вторник, когато я оставиха за постоянно в ареста. 

В събота вечерта тя удари охранителя на магазина с тухла и опря газов пистолет в челото на бивша своя колежка с искане да й даде парите от оборота.

Oще по темата

"Бях служителка в същата верига на договор със заплата 700 лв. Преместиха ме от един магазин в друг и ми намалиха заплатата, което е незаконно. Оттам се започна нечовешко отношение и пълна изродия. Един колега ми насочи нож в складовете", разказа пред "24 часа" Галина Боналова.

Решила да обере магазина, защото прикрили записи от камери с нападението над нея.

Галина е с висше образование, безработна, не е криминално проявена и не е съдена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

kirasirrav

преди 3 години

Е все пак излиза че това си е някакъв вид отмъщение и опит за компенсация, към алчните и нагли шефове ( и гадни колеги). Не е все пак рецидивистка или просто изкукала.

16

The Real Бай Иван

преди 3 години

То пък "охранителите" на хранителните вериги са едни столетници, на които им се подава некролога от джоба.Абе там далверка да става бе. Подписали договор за охрана, турили един дъртак дето едвам се крепи на крака да "охранява" за някви кирливи пари и пачка да правим.Ооо, тигре, тигре!

15

Анонимен

преди 3 години

Амиии.......Била-Мила.......вън от България.......и като цяло смърт на всички "бизнесмени".

fallback