Снимка: БГНЕС
fallback
Работното време на Коледния базар бе намалено до 20:00 часа. Причината е, че са констатирани нарушения, свързани с неспазването на мерките като консумация на място и неспазване на дистанция. Решението е Софийският оперативен щаб, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Щабът разгледа и искания за провеждане на други събития на открито. Това се допуска само при гарантирано отстояние между щандове, а само продажбата на пакетирани хранителни стоки е разрешена. Засилените проверки на търговските обекти ще продължат.
 
Светлините на Коледната елха в София ще бъдат запалени днес в 19:00 часа, без да се провежда концертна програма, за да не се получи струпване на хора.
 
Зимните разписания на градския транспорт в столицата се запазват без промени. Продължава и засиленият контрол от страна на столичната полиция и ЦГМ за спазване на противоепидемичните мерки като носене на маски в превозните средства и станциите на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 години

Затворете проклетите базари само те липсваха. Не виждате ли какво става днес в Германия, Франция и Австрия съвсем скоро също бяха обект на атентати. Да не говорим за пандемичната обстановка освен за терористичната. Не се ли сещате за тия неща.

12

Sofia

преди 3 години

Вceки дoшъл в грaдa oт рaзни ceлищa , кoитo зa дa ги нaмeриш , първo трябвa дa ce изгубиш cлeд кaтo ce пoшмaткaт и cмeнят някoлкo рaбoти , къдeтo ecтecтвeнo иcкaт дa ce рaбoти , прoбвaт в пoлициятa и aкo нe мoгaт дa cтaнaт пoлицaи , cтaвaт тaкcимeтрoви шoфьoри.

11

Анонимен

преди 3 години

"Продължава и засиленият контрол от страна на столичната полиция и ЦГМ за спазване на противоепидемичните мерки като носене на маски в превозните средства"Пътувам с градски транспорт всеки ден. Имам кола, но не ми се бута в центъра с нея, нито смятам, че всеки трябва да ходи навсякъде с кола. Досега нито веднъж, НИТО ВЕДНЪЖ, не съм видял тия митични контрольори от полиция/ЦГМ да следят за маски. Индийците масово ходят без маски и бухат като луди. Пенсиите си ги носят под брадата.

fallback