Снимка: БГНЕС
fallback

От днес започва поетапното включване на отоплението в София. Първо поетапно ще бъдат включени детските градини, учебните и здравни заведения, след което жилищните сгради във всички райони и накрая административните и стопански потребители, съобщават от дружеството.

От там призовават потребителите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение.

В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.

Важно е преди пускането на отоплението клиентите да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Случаен минувач

преди 3 години

Аз не искам да им ползвам услугата бе. Най-евтино излиза да се топлиш с инверторен климатик. Не ги искам тези рекетьори и разбойници.

17

Хо хо

преди 3 години

До ХихоХахо, май не си чувал, че най-полезната оптимална температура за човека е около 17-18 градуса. Аз по цели зими съм на 16-18 гладуса и нито боледувам колкото вас, изнежените, нито нищо! А и противогрипни ваксини не си слагам.

16

Анонимен

преди 3 години

До Стар СофиянецЕее незнаех, че сте си имали разделения Софиянец, Стар Софиянец. А по малко и повече Софиянец, имате ли? Или пък нещо друго?

fallback