fallback

Общ преглед

Столичният кмет Йорданка Фандъкова взе участие в акция по засаждането на дръвчета в двора на 42 ОУ "Хаджи Димитър" в кв."Хаджи Димитър" в София.

С това бе даден старт за трета поредна година на кампанията "Моето зелено училище и моята зелена детска градина". Тази кампания ще бъде "Зелен пояс" по дворовете на училищата и детските градини, а целта е да бъде обогатена зелената система на града, посочи столичният кмет.

През настоящата година в кампанията се включват 26 училища от всички квартали. Общо около 1000 дървета ще бъдат засадени в инициативата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 3 години

Да бяха премахнали огромното дърво дето расте насред тротоара край училището и не може да мине човек, ами се промъква покрай него. Необмислени работи правят общинарите.

16

ПроСоТо

преди 3 години

някога,при Тато,младите хора построиха стотици язовири,заводи,прокараха пътища,залесиха хиляди декари БЕЗ НИКАКЪВ ШУМ и биене на тъпана!!!Обираха изобилната реколта /въпреки че и мен лично ме мързеше да върша тая работа по студентските бригади/,БЕЗ някой да си прави "пиар" от това!..Просто беше ЕСТЕСТВЕНО .СЕГА,проклетитепиявици,самонарекли се "политици" ,ще продънят Небесата ,ако се случи чудо и посадят едно дърво,или изкопаят два метра канавка край пътя...ОТВРАТ!

15

ПроСоТо

преди 3 години

бих повярвал,че фъндъчка е "взела участие в засаждането на дървета",ако поне на една от снимките я бех видял да държи лопата...обаче освен в поза "Кибик",друго не я видях....но рекламата да върви,зер за нея /рекламата/ е тоя шум около едно изключително тривиално и обикновено нещо..

fallback