Снимка: Pixabay
fallback

Поради авария на магистрален топлопровод, който захранва част от южните квартали на София е спряно подаването на топла вода към жк „Младост” 1, жк „Мусагеница”, жк „Дървеница”, жк „Студентски град”, жк „Малинова долина“, кв. „Витоша” и всички резиденции на бул. „Симеоновско шосе”. Това съобщиха от "Топлофикация София" ЕАД.

Аварията е в района на Окръжна болница и не е свързана с наскоро приключилата реконструкция на главния топлопровод в Студентски град.

Аварийните екипи работят за отстраняване на пробива. Полагат се максимални усилия до края на деня да приключат ремонтните работи и през нощта поетапно да започне запълването на топлопреносната мрежа, която беше дренирана в ранните часове на днешния ден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

аз

преди 3 години

Това южните квартали ли ги водят?

8

препатил

преди 3 години

В последно време почти всяка седмица в Младост 1 спира топлата вода за 1-2 дни! Като погледна в сайта на топлофикация се вижда, че половин София редовно няма топла вода, също! И това се случва подозрително често! Явно по този начин са решили да си избият парите, които ги принудиха да върнат на хората!

7

ДА

преди 3 години

Е,споко,бе,до неделя ще я пуснат!Ден за баня!

fallback