Снимка: БГНЕС
fallback

Общонационален автоинструкторски протест ще затрудни движението в София утре.

Организаторите съобщиха, че протестът ще е срещу липсата на диалог с Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация".

Според бранша са създадени трудности и проблеми с изпитите за правоспособност за водачи и се предлагат промени, които прокарват корупционни схеми и натоварващи за фирмите изисквания.

Влизането им в София ще бъде през три пункта - по АМ "Тракия", по АМ "Люлин" и по АМ "Хемус".

Началото на протеста е от 13 часа на площад "Александър Батенберг" пред бившия мавзолей.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Американ

преди 3 години

До Истината:Само кажи как ще стане самообучението в България, при такова тъпоглаво население?

12

Анонимен

преди 3 години

След вчерашния водевил в ЕП, ще ви кажа нещо болезнено:При доминацията на ЕНП и разни *** там, който и друг да спечели у нас, освен мафията в България, мафията в Европа ще му спре финансирането.По политически причини.Те предпочитат да им крадат данъците мутрите от България по същите причини.Не само по политически, а и по финансови причини Боко Тиквата връща РЕСТО там от европарите! А любимката на десносектантите Кьовеши си бърка в , те и затова я избраха.

11

Истината

преди 3 години

Проблемът не е толкова в школите(не че доста от тях не са флшиви),а в изпитите!Има много държави,където въобще не е нужно да караш курс,за да се явиш на изпит.Обаче изпитът....леле мале!Нашенската обучение е машина за пари,а какво излиза-никой не се интересува.На доста от хората и няколко часа им стигат(+самообучение),докато на други и пълен курс е недостатъчен.А за няколко процента трябва да се наложи доживотна забрана за шофиране...

fallback