БГНЕС

Ашли Греъм може да прави всичко. Независимо от продължаващата пандемия, пищният модел не се притеснява да се върне отново на работа. Звездата, която стана майка преди 8 месеца, се включи в Миланската седмица на модата и се разходи по модния подиум на 23 септември.

За голямото си завръщане на сцената, Греъм облече черно-бяла прозрачна рокля на Fendi, а визията ѝ бе допълнена от малка дамска чанта. Моделката се включи в шоуто, показващо тоалети за пролет/лято 2021 година. Ашли посрещна сина си Айзък през януари 2020 година, след 10-годишен брак с Джъстин Ервин.
 
Прозрачната рокля обаче не беше единственият тоалет, в който Греъм се появи на модната сцена. Тя участва и в шоуто на модната марка „Etro“, за което беше облечена с дълга тъмносиня рокля, която перфектно очертаваше формите ѝ. Голямата цепка отпред беше завършека на визията, косата на Греъм свободно падаше върху раменете ѝ.
 
„Мама е перфектна за Etro. Благодаря на целия екип за това, че ме накарахте да се почувствам като част от семейството. Обожавам визията си като София Лорен“, написа моделката в социалните мрежи. За да накара феновете да се чувстват още по-близо до модната седмица, тя сподели и видео от подготовката си за сцената.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woke up in a @fendi dream ☁️🤍✨ @silviaventurinifendi @stockdale.charlotte @pg_dmcasting @chaos thank you for having me and congratulations on such a gorgeous collection! It has been a difficult year for everyone and I’m so impressed by the fashion industry’s resilience and quick adapting. Thank you to everyone who helped me (safely) get back to the runway. I missed it so much! 🙏

Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на

Още за завръщането на Ашли Греъм на подиума четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase