Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Малко хора се събраха в центъра на София в 80-ия ден на протести с искания за оставки на премиера и на главния прокурор.

Лошото време в столицата почти провали протеста тази вечер, но все пак такъв има и той преминава с обичайните изказвания на организаторите.

Има два палаткови лагера на мястото на протеста - единият е пред президенството, а другият пред новата сграда на Народното събрание в бившия Партиен дом.

Не се забелязва засилено полицейско присъствие. Движението през центъра на София е свободно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

Анонимен

преди 3 години

До До 98 "ЕЛЕМЕНТАРНО Е.ВСЕКИ МИЛИАРДЕР ОТ БСП."*** КЪДЕ ГИ РАЗДАВАТ ТИЯ ЧЕ ДА СЕ УРЕДИМ И НИЕ И БЕЗ ДРУГО СМЕ БЕЗРАБОТНИ ОСВЕН ЧЕ СМЕ ПРОТЕСТЪРИ

96

До 98

преди 3 години

Е,тогава значи да помислим за цената на един ден протест.Викаш 5-6 хиляди човека,плащаш им по 50 лева-значи 300 000 лева на вечер.Плащаш по още 100 000 за плакати,палатки,яица,домати,каскети,звуково оборудване.Значи общо 400 000 лева на вечер.И така вече 80 дни.Значи до ден днешен някой е платил 32 милиона лева.Още от малък си правя такива сметки и понякога стигам до неочаквани,но точни изводи.Замислете се кой може да финансира такъв ####'ЕЛЕМЕНТАРНО Е.ВСЕКИ МИЛИАРДЕР ОТ БСП.

95

до 90- бай Тошо

преди 3 години

Е,тогава значи да помислим за цената на един ден протест.Викаш 5-6 хиляди човека,плащаш им по 50 лева-значи 300 000 лева на вечер.Плащаш по още 100 000 за плакати,палатки,яица,домати,каскети,звуково оборудване.Значи общо 400 000 лева на вечер.И така вече 80 дни.Значи до ден днешен някой е платил 32 милиона лева.Още от малък си правя такива сметки и понякога стигам до неочаквани,но точни изводи.Замислете се кой може да финансира такъв протест............

fallback