Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Седем учители от столичното 55-о СУ "Петко Каравелов" са с коронавирус, съобщава "24 часа".

От там допълват, че инспектори от Столичната РЗИ вече провеждат тестване на контактните лица, в това число и на ученици, обясни зам.-кметът по образование и култура доц. Тодор Чобанов.

Oще по темата
Още преди старта на учебната година на сайта на училището е публикувано предупреждение към родителите и учениците, че във връзка с положителен случай при учител, тържествено откриване на учебната година ще има само за учениците от предучилищните групи, първокласниците и осмокласниците в двора, като се спазват всички мерки за дистанция.

Всички останали ученици са пропуснали първият учебен ден и са влезли за първи път в клас през днешния ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 3 години

От 48 до 50: Благодаря за комплимента. Радвам се, че не съм част от истериците и че си личи. Дори и ограничен мозък като твоя го е разбрал.

51

Анонимен

преди 3 години

Както винаги трагедия пълна е в тая смотана държава! Подобрихме пак всякакви антирекорди! Само ден след откриването вървим стремглаво към закриване! Горките деца, лишават се от прекрасни моменти в училище!

50

Младен

преди 3 години

До АнонименИмам предвид заболелите учители непосредствено преди 15 септември,които сега са в болнични,но контактуваха с всички останали.Нищо не се предприе и ето ги сега резултатите.Не е конспирация,а споделен личен опит.

fallback