Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Метални тръби, чували с камъни и стъклени бутилки, дървени пръти, 2 ножа, бойна прашка, 5-литрова туба с неустановена течност с остра миризма.

Oще по темата
Това е открито подготвено на различни миризма за протеста, съобщиха от СДВР.

При обход на района е намерена и чанта, пълна с бутилки с течности с различен цвят и остра миризма.

Екипи на СДВР са предприели мерки за опазване на реда в столицата по време на протеста. Преди и в началото на протестните действия в периметъра на зоните за сигурност към институциитте са предприети огледи и проверки на площите с цел отстраняване на опасни предмети и вещи.

Огледите и проверките продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

ЕГАТИ ВЪСТАНИЕТО...

преди 3 години

ПРЕВЪРНА СЕ В ИГРИЧКА....."ТУКА ИМА ---ТУКА НЕМА"....ХАХ,ХА,ХА,ХАААААААА...ИЛИ ....."КРУША---КРИЙ КАМЪНИТЕ , БУТИЛКИТЕ И ВИНКЕЛА"...ХА,ХА,ХАААААААААА...АМА СЕ ЧУДЯ ЗАЩО НЕ ПУСНАХА ВОДНОТО ОРЪДИЕ ОЩЕ НА 2-ри ....ТА ДА ВИ ПОИЗКЪПЯТ , ЩОТО СЕ БЕХТЕ ВЕЧЕ УСМЪРДЕЛИ , КАТО ПОРОВЕ У ТИЯ КЛОШАРСКИ ПАЛАТКИ..??!БАЦЕ , АЙДЕ КУПИ ОЩЕ 2-3- ТАКИВА ....ЩОТО НА ИЗТРЕЩЕЛИТЕ ЧЕРВЕНИ МОЗЪЦИ У БЪЛГАРИЯ , НЕЩО НЕ ИМ УВИРАТ КАРТУНИТЕ!ЧИСТОТАТА ---Е ЗДРАВЕ И ЖИВОТ!!!

98

Анонимен

преди 3 години

На снимката се вижда милиционер-естет - мирише цветенцата, та мас се лее.....

97

Анонимен

преди 3 години

Това, да им съберат арсенала преди протеста, беше най-умното решение на полицията досега. Да продължават да действат така и занапред и протестът ще остане мирен - хората ще си правят купон, ще си пускат музика и ще се чувстват щастливи заедно чак до редовните избори.

fallback