Снимка: БГНЕС
fallback
Служители от столичното Девето РУ разкриха незаконен казан за варене на ракия в трафопост, намиращ се в кв. "Обеля", съобщи Нова ТВ. Полицаите са получили сигнал в четвъртък и към 11:00 часа са открили нарушението.
 
В хода на акцията е извършена проверка на помещението. На място е установен и стопанинът на обекта, който е 38-годишен мъж. Съоръжението е предадено с протокол от собственика. Той е заявил, че предава доброволно инсталация за варене на ракия.
 
По случая е образувана преписка, а мъжът не е задържан. Предстои да бъде направен доклад на материалите в Софийска районна прокуратура. 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

преди 3 години

До Слушах сина на 64Да, бе, варил компоти! Разправяй ги на шапката ми. И не за себе си я варил, а да я продава. не слушай Майчето какво говори, тя е 100% лъжкиня. Като не хвана дикиш казана, отиде на околвръстното и оттам да лъже за индустриалния коноп, но и оттам я разбиха!

63

Пилат Понтийски

преди 3 години

Вече всеки божи ден научаваме за разкрити престъпления из различните краища на страната. И ако някой твърди, че това не е в резултат на концепцията и мотивацията на главния прокупор , значи грях му на душата. Само той ще ни спаи от злото.

62

Анонимен

преди 3 години

Там е най безопасно ,а и от високото напрежение и магнитно поле Ракията се структурира и става пивка и мека...муцка.Точи се на финни тънки струйки като трансформаторно масло.Елексир.Ракия Трансофмърс Ще ми ходят в Гърция...България е ...Рай.

fallback