fallback

Общ преглед
Факелно шествие от протестиращи тръгна късно снощи по бул. „Цариградско шосе“ в посока „Плиска”. След като стигнаха там и изпяла химна на България, те се насочиха към кръстовището на Четвърти километър.
Това наруши маршрута автобусите.
Oще по темата


С факлите хората изписваха "Оставка". Те стигнаха до Плиска, а колона от автомобили се образува в платното в посока към центъра.

Във връзка с изявлението на началника на СДВР от вчера, че може да се прибегне до нестандартни действия за премахването на палатковия лагер, майките на деца с увреждания от „Системата ни убива“ заявиха, че те също са подготвили нестандартен отпор и имат готовност за крайни мерки, като една от тях е готова да застраши живота си.

Премиерът Бойко Борисов разпореди да няма акции на полицията срещу палатковите лагери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

308

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен333:-драги,*** да видиш "Панорамата" в Плевен!..Ако не са я батърдисали овреме слугите..Тя е един от най-величествените паметници на онова време...И ако мернеш поне един советски солдат с петолъчка на кепето и калашник в ръце,ела и ми се обади!..Веднага ще преосмисля мнението си.

307

ПроСоТо

преди 3 години

що се отнася до анонимника "336" ,"337" и другите числа:..-Малко *** засегна,да знаеш!..Що па съм тп като ЧАМОВА дъска?...Да беше употребил "букова",или "дъбова",по-"културка" щеше да звучи напъна ти..

306

ПроСоТо

преди 3 години

та в обобщение:-Всички знаем на къде ИСКАМЕ да отидем!!!!!..А какво ще стане,дали ще стигнем там,на където сме се запътили,или "ще ни арестуват по пътя",това поне лично аз не знам..Не съм "врачка"..

fallback