Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Мотористът, който пострада в София след катастрофа с автобус на градския транспорт е приет в УМБАЛ "Св.Анна" с тежък травматичен шок и тежък хеморагичен шок.

Oще по темата

Има откъснат от рамото горен крайник, открита фрактура на подбедрица, открита фрактура на коляно, съобщиха от болницата.

Екип от ортопеди-травматолози включващ д-р Евгени Нешев, д-р Бахрам Фирузи и д-р Александър Илиев е успял да фиксира откритите фрактури и е спрял кръвозагубата.

На младежа са прелети 2 банки с кръв и болницата разполага с достатъчно кръв.

Младежът все още е в много тежко състояние и с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Анонимен

преди 3 години

Уважавам обективните мнения на безпристрастни хора боравещи с факти ,а не с емоции.Тук повечето залагат на емоцията си към омраза или любов към моторите.Но на фактите не им пука за вашите чувства.Никой не е застрахован от глупостта си за това не се присмивайте на грешките на другите ако е имало такива, защото не знаете как може да бъдете на същото място под една или друга форма!

62

Анонимен

преди 3 години

До До Всички Мизерници!Минал е на червено и сам се е подредил. Айде продължавай да защитаваш кухата му глава. И да оживее, сигурно сам ще се очисти за това, че се остави на 22г без една ръка.

61

Коко

преди 3 години

Като чуя за пострадал моторист, с пистак, се чувствам истински щастлив! Една *** по-малко! Няма как, да забравя, че на два пъти, щяха да сгазят, жена ми и дъщеря ми, плюс ббезумното им каране по пътищата, и стотиците ни безсънни нощи, от моторният им рев!

fallback