Снимка: БГНЕС
fallback
Столичната община организира раздаване на безплатна минерална вода, предаде bTV. Инициативата е във връзка с прогнозата за горещо време. 
 
Гражданите ще могат да вземат вода от 13:00 ч. на площад "Св. Неделя" и до НДК. Раздаването ще продължи до изчерпване на количествата. 
 
Издадено е предупреждение за опасно високи температури в цялата страна. 
 
В повечето райони кодът е жълт. В южната половина на България и в област Варна важи код оранжево за температури до около 40 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ССССоф

преди 3 години

Ами нали кокакола къмпъни ботълинг хеленик меленик оооод България трябва да си продава 150 те вида водички и още толкова вида цветни отрови...

10

пенсионер

преди 3 години

Безплатна ли?! С Чий Пари е Купена? С тези на Данъкоплатците!! Поредният Обир!!!

9

Валери

преди 3 години

Номер 6 е напълно прав. Вместо да пуснат занемарените и разбити чешми в малките градове, пък и в цяла България започнали да "раздават безплатна водичка". Мама ви и управляващи ***. В държава където има стотици извори ще ми донасят бутилирана водичка и то в "пластмаса". Ах само каква евтина реклама си правят тея. Като в хасковско по телевизията предават как областната раздава и забележете вдига тежките туби с вода. *** та в България най-голямото богатството са нейните извори бе кратуни.

fallback