Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед
Напрежение възникна на Орлов мост, който втори ден е блокиран от протестиращи срещу правителството.

Петър Кърджилов, който се изявяваше като PR на бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева, е задържан от полицията. Информацията за случилото се е доста противоречива, предаде БГНЕС.

Възрастна жена заяви, че е ударена от млад мъж от протестите. Полицията го задържа и отведе.

Жената се възмущава от това, че кръстовището е блокирано. Тя заяви, че е гласувала за правителството.

Според протестиращите възрастната жена от един час обикаля Орлов мост и ги псува, размахва бастун и дори ги замеря с него. Това е предизвикало по-острата реакция на арестувания малко по-късно Кърджилов.

Задържаният заяви, че го боли.

"Госпожата ни псува и ни замеря с бастун. Не съм употребил алкохол. Боли ме! Няма причина за ареста. Документите ми са в палатката, искат да ме отведат без документи", каза той, преди да бъде откаран от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

350

Анонимен

преди 3 години

Добре,ме тая баба се е смилила над тях, да им обърне грам внимание.Баби много.Едва сега фейсбук приятелите ли виждат опонент наблизо.

349

Свежа Мрежа

преди 3 години

До ПижоЩом ГЕРБ стигна да използва бабите фенки като щит и провокатори,докъде са я докарали!Пълно падение и отлив на симпатизанти и членска маса! Никой не иска да се компрометира с една вече провалена партия и "идея"! Отрочето на мама Меркел се ***!

348

Свежа мрежа

преди 3 години

До Изперкали бабиЧакай сега! Този бабушкер е отявлен гербераст!Аз също съм баба,но бих застанала рамо до рамо с младите,да ги сменям и подкрепям!Бях на митинги,но транспорта с БДЖ е ужас в момента!До СФ ми е 4 смени и прекачвания,защото пътувам от село. С вас съм,подкрепям Ви и до ПОБЕДА!! Стачкувам на местен терен с малцината участници!

fallback