fallback

Общ преглед

Протестиращи се събраха в центъра на София за 23-та вечер с искане за оставка на правителството и главния прокурор.

Oще по темата
Блокадата на Орлов мост остава, а протестиращите отново са се събрали в района на сградите на Президентството и Министерски съвет.

Продължават да е блокирано движението в района на пл. "Орлов мост" и по бул "Цар Освободител", където остават разположени палатки, но на този етап движението по бул. "Дондуков" се осъществява нормално.

Протестът на този етап протича мирно, като по традиция има засилено полицейско присъствие.

Вижте още във фоторепортажа на фотографа Димитър Кьосемарлиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

388

Анонимен

преди 3 години

Българи, да не допуснем проруския метеж да мине !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

387

КРАЛИ МАРКО

преди 3 години

СТРАНАТА НИ Е ПРОПИТА ОТ БАНДИТИЗЪМ.ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ ДО ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДЕГЕНЕРАТА ПРЕДСЕДАТЕЛ И ВЪДВОРЯВАНЕТО МУ В ЗАТВОРА.КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО. АУДИО ЗАПИСИТЕ ПОКАЗВАТ ЯСНО ЩО ЗА ЧОВЕК НИ УПРАВЛЯВА. ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ. КРАЙ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ ЗА ЧИЧО И СТРИНКА. КОНФИСКАЦИЯ НА ЗАКУПЕНОТО ,ПОСТРОЕНО С ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ПО ПРОГРАМИ ЗА РАЗВИТИЕ ОТКЛОНЕНИ ЗА ГРАБЕЖ. ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА.

386

Анонимен

преди 3 години

Бях в подкрепа на протеста, докато не лъснаха типичните комунистически принципи.. Ако не си с нас значи си против нас!! Всеки който има и грам различно мнение по въпроса е агент-провокатор!! Хората, които не са абсолютно съгласни с линията на ."партията" нямат място сред нас!! Който се опита да изкаже лично мнение.. не е желан тук. Е успех в революцията Ви другари, но аз ще съм аут от това.

fallback