Снимка: БГНЕС
fallback
Продължава проверката на МВР за случая на 19-годишно момиче, което беше блъснато от кола по време на протестите. Вероника Найденова е успяла да се размина само с лека контузия, след като ядосан шофьор, разгневен от блокирането на ключови кръстовища в София, направи опит да мине през нея. 
 
Контузията не беше толкова сериозна, по-скоро отношението на шофьора. Не е човечно да се опиташ да минеш през някого", разказа Вероника пред bTV.
 
Тя предполага, че шофьорът е бил мъж на 40 години. "Дали осъзнава, че и аз съм човек. Че и аз имам родители, които ме мислят", каза тя. 
 
"Ако той толкова бързаше и имаше спешна работа, можеше да говори с нас. Протестиращите пускахме хора, пускахме линейки", разказа още 19-годишната Вероника. 
 
Тя е сред протестиращите, които редовно присъстват на протестите. Всяка вечер излиза да изрази недоволството си, както и в четвъртък, когато блокират кръстовището на бул. "България" и ул. "Фритьоф Нансен". 
 
"Не ми харесва корупцията, несправедливостта. Липсва правосъдие за дадени личности. Не им се търси сметка за измамите и всичко се прикрива. В същото време биват отразявани случаи, които не са с такава важност. Проблемите в държавата са прикривани. ПРотсетирам не толкова заради оставка, а святам, че има нужда от съдебна рефрма, от нови закони", сподели Вероника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

370

Анонимен

преди 3 години

До ББ - "Следващият които се опита да гази български деца ще го разчекнем..."Кой е пострадал, Вероника ли? Жалко!Гледах я по един пор..но канал.

369

мда

преди 3 години

До Тонката 377тука сте много смели, гербаци, ама нещо не ви виждам на площада :):):) що така бе :):):) мишки------------------------------------------------------------------------------------------------Ами, защото не си заслужавате труда и губенето на време, *** мозъци!

368

Анонимен

преди 3 години

Хората имат право да протестират, а има и причини!НО действащ президент да зове към беззаконие не ми е приемливо!Не допускайте да бъдете яхнати от провалени хора, хора които са отговорни за положението сега. Всичките ламтят за власт, нищо друго не ги интересува! България ще преуспее само когато има обща дългосрочна визия за своето развитие, а не с война между институциите! За съжаление военният Радев забравя, че който сее бури жъне ветрове!!! Изглеждаше ми по-интелигентен, ама и той кукла на..

fallback