fallback

Общ преглед

Протестиращите срещу правителството и тази вечер блокираха ключови кръстовища в столицата и така предизвикаха блокади на улици и булеварди.

Oще по темата
След като се събираха в продължение на няколко часа, към 19 ч. в Триъгълника на властта те замеряха сградата на Министерския съвет със семки и бонбони. Малко след 20 часа сред тях слезе и президентът Румен Радев, който подкрепи исканията им.

Малко по-късно шествието се разкъса, като идеята на организаторите му бе да се блокират 10 ключови транспортни точки в София.

Така една част от протестиращите пое към Орлов мост, друга по бул. "Ал. Дондуков", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Васил Левски", бул. "Витоша", Мостът на влюбените край НДК, бул. "Фритьоф Нансен", пл. "Македония", пространството около Халите, и булевард "България".  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Ани

преди 3 години

Аз лично одобрявам протестите. Поради това че те са платени, Бажков ще върне поне част от заграбеното в България. Така дори закона да не го застигне, парите ще се върнат в България. Искам да се обърна към протестиращите:Протестирайте другари и си искайте полагаемото. Само така ще принудите шайката социалисти да върнат заграбеното в България!

118

Чебурашка

преди 3 години

Не може шепа платени от Божков насъскани от Радев протестъри да тормозят стотици хиляди българи. Особено когато желаят да прекарат почивните си дни край морето. Кой ще поеме отговорността ако се стигне до саморазправа? Божков е далеч а Радев отново ще се скрие като плъх!

117

Диана

преди 3 години

Мърл.ячи, кои сте вие да блокирате движението ?!

fallback