Продукти:
300 г бейби спанак
1 малка глава червен лук
1 зелена ябълка
80 г орехи, леко запечени на сух тиган
150 г фета сирене, може и синьо
За дресинга:
1/3 ч.ч. зехтин
2 с.л. червен винен оцет
1 стрита скилидка чесън
1-2 ч.л. дижонска горчица
сол, черен пипер на вкус
Приготвяне:
Измитият спанак се слага в дълбока купа. Към него се прибавят тънко нарязаната ябълка, лукът, запечените ядки и натрошеното сирене. Пригответе дресинга и овкусете салатата.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
1
Imigrant
преди 3 годиниIliana, ne prevejdai doslovno kato papagalka kakvoto si prochela. Imame xybavata dyma sirene vmesto feta. Ne nie koito jiveem izvan Bulgaria sme predateli. Kato gledam praskovata zagniva ot vatre. Osven tova feta se izpolzva samo za bialoto salamyeno sirene. Dobavia se sinio kakvo? Znam che shte me iztriete, no ste prepisvachi bez klasa .